Latest by Stena Line

Latest by Stena Line

AKTUĀLĀ INFORMĀCIJA PASAŽIERIEM

UZMANĪBU!

Informācija ceļotājiem saistībā ar COVID-19 (atjaunota 10.jūnijā)

Saskaņā ar 2020.gada 9.jūnijā pieņemtajiem Ministru kabineta noteikumiem Nr. 360 "Epidemioloģiskās drošības pasākumi Covid-19 infekcijas izplatības ierobežošanai" starptautiskos pasažieru pārvadājumus caur lidostām, ostām, ar autobusiem un dzelzceļa transportu neveic uz Slimību profilakses un kontroles centra tīmekļvietnē publicētajām valstīm, kurās ir reģistrēta tāda Covid-19 infekcijas izplatība, kas var radīt nopietnu sabiedrības veselības apdraudējumu, izņemot pārvadājumus, kuros darbinieku pārvadāšana tiek veikta, pamatojoties uz darba devēja pārvadātajam iesniegtu darbinieku sarakstu.

Tas nozīmē, ka maršrutā Ventspils-Nīnashamna-Ventspils varēsim uzņemt tikai tos pasažierus, par kuriem darba devējs būs iesniedzis rakstveidā informāciju, norādot uzņēmuma nosaukumu, juridisko adresi un reģistrācijas numuru, kā ari pasažieru datus. Uzņēmējiem, kuriem ir nepieciešamība transportēt darbiniekus darbam ārvalstīs vai nogādāt darbiniekus mājās, jāraksta pieprasījums uz e-pastu info.lv@stenaline.com.

Biļešu iegāde maršrutā Ventspils-Nīnashamna-Ventspils šobrīd nav pieejama.

Plašāka informācija pieejama šeit: www.stenaline.lv/aktuala-informacija. Lūdzam ņemt vērā, ka šobrīd saņemam zvanus vairāk kā parasti, tāpēc jautājumu gadījumā aicinām rakstīt e-pastā uz info.lv@stenaline.com

Vairāk info ŠEIT 

Back to list